PysselWorkshop

Vi tar ert event till andra höjder. Med oss vid er sida får ni ett event med det lilla extra och en unik marknadsföring. Genom våra pysselworkshops engagerar vi era kunder, potentiella kunder, medarbetare och andra intressenter.

Pysselworkshops är perfekt att kombinera med kickoffs, konferenser, mässor, kundevent med mera.  Marknadsför er i samband med vår pysselworkshop och ge era deltagare ett värdefullt och starkt minne av ert event.

Kreativa Workshops

Kreativa workshops passar ALLA. Vi pysslar med era anställda på firma event, konferenser, kickoffs med mera. Vi skapar och pysslar med era besökare på alla typer av event!

Mer än Pyssel

Kombinera era event med en pysselworkshop. Se till att addera ansiktsmålning, ballongvikning eller några av våra andra kreativa tjänster.

Batts & Jaras pysselworkshops erbjuder något för Alla. Vi underhåller på era event och ser till att era besökare trivs och har roligt!

Kreativ Marknadsföring​

Marknadsför er i samband med vår pysselworkshop och ge era deltagare ett värdefullt och starkt minne av ert event. Besökare går hem med ett minne av ditt företag.​

FÖRETAG SOM VI HAR PYSSLAT FÖR

Över 10 års erfarenhet

Vi har pysslat professionellt i 10 år. Batts & Jara startade som en ideell förening som drevs av systrarna Batoul Raad och Jara Raad. Idag är Batts & Jara det kreativa eventbolaget företag, kommuner och organisationer vänder sig till när de vill ta sina event till nya höjder

Batts & Jara har idag 5 anställda som pysslar och ansiktsmålar på alla event. Vårt team består av unga kreativa människor som älskar att sprida glädje och kreativitet.

ibebet.com Adult Games

Batts & Jara står för kreativitet. Vi vill att människor ska skapa med fantasin och med händerna. Vi underhåller oss främst via teknologiska medel idag. Detta vill vi på Batts & Jara ändra på. Vi vill att människan ska finna tillbaka till kreativiteten, där allt startade.

Vår passion är att sprida kreativitet. 4porngames

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

"Ni gjorde ett superbra workshop med käpphästar! Mycket uppskattat av de många barn som deltog. Jättetrevligt bemötande, snabb återkoppling, löste alla problem med ett leende!"
SOFIE PHEIFFER RITTFELDT​
KULTURSEKRETERARE ALE KOMMUN
"Tack för ett fint genomfört pyssel på Mölnlycke bibliotek!"
ANNETTE OLSSON
MÖLNLYCKE KULTURHUS

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse.